Terasové desky Duo Fuse

27.04.2011 15:14

 

Terasové desky DUO FUSE jsou vhodné a ideální jako podlahové řešení do prostorů, které jsou v každodenním styku s vodou a vlhkem. Venkovní terasy, okolí bazénu, sauny, ale i chodníky, balkóny, lavičky – to vše jsou místa, kde lze terasové desky použít. Můžete se s nimi setkat nejenom v hotelích, veřejných bazénech, lázních, ale stále častěji také v rodinných domech, obytných komplexech nebo veřejných prostranstvích. Jejich výborný vzhled a robustní zpracování zcela nahradí moderní design vzácných dřevin a navíc jejich vlastnosti jsou při srovnání mnohem přijatelnější a konečném důsledku také levnější.

Jedná se o výrobek z dřevoplastové směsi, kde kombinací dřevěných pilin se zdravotně nezávadným PVC a jejich následným zpracováním na speciálních extruderech vzniká kompozit s dřevěným podílem 50% a 50% podílem PVC. Právě spojení a kombinace dřeva a plastu poskytuje výhody obou materiálů. Použitím špičkových surovin vzniká luxusní výrobek s dlouhodobým příjemným a komfortním vzhledem a bezkonkurenčními vlastnostmi:

- je odolný vůči povětrnostním vlivům, nedochází k napadení dřevokaznými houbami a hmyzem.

- je bez hrubých nebezpečných třísek, neštěpí se a hlavně nekroutí při jakýchkoliv změnách teploty.

- je příjemný na dotyk, vhodný k chození naboso a není kluzký ani v mokrém prostředí.

- je 100% recyklovatelný, ekologický.

- jde o bezúdržbový materiál – povrch není třeba upravovat nátěrem ani speciálním olejem.

- je odolný vůči vodě a jednoduše ručně nebo průmyslově omyvatelný, zašlé plochy získají opět nový vzhled.

- jeho montáž je snadná a rychlá bez viditelných spojovacích materiálů, celý systém je poté snadno rozebíratelný.

Dodává se ve 2 módních dezénech – světlé a tmavé dřevo. Materiál je probarven ve hmotě, tzn. že při poškození plochy či poškrábání se zobrazí stále stejný a celistvý barevný tón. Podléhá přírodnímu zešednutí (jedná se o tzv.dřevěnou patinu) – díky přítomnosti pilin barva časem vybledne – avšak vyblednutí trvá 6 až 8 týdnů a dále je již neměnné. Tento efekt je stejný jako u všech výrobků ze dřeva.

Terasové desky DUO FUSE mají vzhledem ke svým vlastnostem dlouhou životnost. Na tento výrobek se poskytuje ZÁRUKA 25 let!

Viz fotogalerie