Plastové palubky kašírované, interiérové i exteriérové

27.04.2011 15:05

 

Pod obchodním názvem "Palubka" dodáváme systém exteriérových plastových obkladů, obecně označovaných jako plastové palubky. Ten je tvořený komůrkovými lamelami opatřenými perem a drážkou pro snadnou a přesnou montáž a ukončovacími profily pro začištění a dokonalý vzhled obkládaných ploch. Obkladové lamely i ukončovací profily jsou vyrobeny z kvalitního PVC, kašírované odolnou fólií v atraktivních dekorech.

Systém plastových obkladů "Palubka" nahrazuje klasické dřevěné palubkové obklady a nabízí kompletní řešení především pro obkládání podhledů konstrukcí krovu a nadstřešních konstrukcí staveb (vikýřů, apod.). Lze jej však použít i na jiných částech staveb zcela v souladu s vašimi potřebami. Obklady jsou přímo určeny pro použití v exteriéru, ale lze je samozřejmě použít bez omezení i v interiérech staveb.

 

Jako novinku jsme pro vás připravili plastové palubky kašírované vysoce kvalitními PVC fóliemi Renolit a Hornschuch. Tyto fólie jsou určené pro použití v exteriéru a obsahují kvalitní UV filtry. Na fólie CLASSIC poskytujeme záruku 5 let. Fólie PRESTIGE jsou vyráběny zcela novou technologií SSL - (sluneční štít), vysoce odolné proti UV záření. U těchto fólií je poskytována záruka až 10 let. Tyto palubky jsou snadno omyvatelné a odolné proti poškrábání

Kromě vyobrazených dekorů nabízíme dalších 40 odstínů fólií. Aktuální vzorník s kompletní nabídkou fólií najdete na www.renol.cz, případně u našich obchodníků.

 

 

Hlavními přednostmi plastové palubky v porovnání se dřevem jsou:

*  snadná a rychlá montáž bez nároků na speciální vybavení

*  skutečně dlouhá životnost a odolnost vůči mrazu i UV záření

*  bez potřeby dodatečné povrchové úpravy (nikdy nebudete natírat)

*  velmi malá plošná hmotnost - nepřitěžuje podhled, snadno se manipuluje

*  prakticky žádné nároky na dodatečnou údržbu

*  špičkový design, dokonale sladěný s vašimi okny, dveřmi a garážovými vraty

 

Viz fotogalerie - venkovní palubky

 

Montážní řád:

Instalace plastových palubek není složitá a zvládne ji každý zdatný kutil. Jednotlivé plastové palubky se montuji klasickým systémem pero-drážka. Pro montáž obkladu z plastových lamel je nutné připravit dostatečně rovný, pevný a únosný podklad - např. nosný rošt z dřevěných latí. Při použití v kombinaci se zateplením je využíván dvojitý rošt (víz komínový efekt). Plastové palubky jsou k roštu upevňovány pomocí ocelových vrutů, případně nerezových vrutů. Podrobný montážní návod naleznete na www.renol.cz nebo u našeho regionálního prodejce.

 

Lamely Renol prodáváme po celých baleni {10 ks = 1 baleni).

Pro snazší přepravu vám lamely po dohodě nadělíme na požadované délky.